Despre Spedesa

Fiind tot timpul in miscare, actionand in interesul clientilor nostri am realizat care este cel mai potrivit motto care sa ne reprezinte: ACTION IN MOTION.

Si pentru ca principala calitate a serviciilor de transport este viteza, am ales ghepardul, cea mai rapida felina in alergare sa ne reprezinte imaginea drept LOGO.

Indiferent de marimea companiilor, ele se exprima prin intermediul oamenilor si de aceea Spedesa investeste continuu in dezvoltarea capacitatilor profesionale ale membrilor echipei.

Transportul international de marfa, implica un volum foarte mare de operatiuni complexe ce trebuiesc efectuate rapid, simultan si in concordanta cu informatii ce se schimba in timp real.

Se spune ca “un transport nu seamana cu altul” si fiecare cursa are caracterul sau unic, fie din punct de vedere al volumului, fie al greutatii, fie al bugetului si rutei sale dar pentru a beneficia de predictibilitate asupra fiecarei curse, la Spedesa utilizam procese si sisteme de lucru automatizate, actualizate permanent, masurate prin KPI-uri, evaluate periodic, astfel reusim sa va  furnizam rapid solutii si tarife eficiente.

Viziunea Spedesa este ca pana in anul 2025, sa ne consolidam pozitia de lideri de piata pe segmentul transportului international de marfa in sistem grupaj, pe relatia Italia si printre primele pozitii pe principalele relatii europene.

Cu fiecare transport livrat, parcurgem cu bucurie acest drum, impreuna si pentru dumneavoastra, clientii nostri actuali si viitori.

Adrian Tudor

Business Development Manager


Gandim fiecare miscare, in interesul clientului.

Tiberiu Bucica

International forwarder

0737.733.372


Skype: Tiberiu Spedesa

Milculescu Valentina

Office Manager

0722.272.362


Skype: valentina.spedesa

[contact-form-7 id=”251″ title=”formsoloferta”]

×