Despre Spedesa

Fiind tot timpul in miscare, actionand in interesul clientilor nostri am realizat care este cel mai potrivit motto care sa ne reprezinte: ACTION IN MOTION.

Si pentru ca principala calitate a serviciilor de transport este viteza, am ales ghepardul, cea mai rapida felina in alergare sa ne reprezinte imaginea drept LOGO.

Indiferent de marimea companiilor, ele se exprima prin intermediul oamenilor si de aceea Spedesa investeste continuu in dezvoltarea capacitatilor profesionale ale membrilor echipei.

Transportul international de marfa, implica un volum foarte mare de operatiuni complexe ce trebuiesc efectuate rapid, simultan si in concordanta cu informatii ce se schimba in timp real.

Se spune ca ,, un transport nu seamana cu altul “ si fiecare cursa are caracterul sau unic, fie din punct de vedere al volumului, fie al greutatii, fie al bugetului si rutei sale dar pentru a crea o predictibilitate asupra fiecarei curse, la Spedesa utilizam procedee si sisteme de lucru actualizate permanent, astfel reusim sa furnizam clientilor nostri solutii rapide si eficiente.

Viziunea Spedesa este prezenta in toate actiunile companiei, este dominanta ce guverneaza dorintele oricarei entitati in domeniul ei de activitate si aceasta este castigarea unei cote semnificative de piata pentru a deveni lideri de piata pe segmentul transportului international in sistem grupaj pe principalele relatii europene.

Avem de parcurs un drum lung pentru a materializa viziunea noastra dar il vom parcurge cu fiecare km efectuat pentru dumneavoastra, clientii actuali si viitori.

Adrian Tudor

Business Development Manager


Gandim fiecare miscare, in interesul clientului.

Tiberiu Bucica

International forwarder

0737.733.372


Skype: Tiberiu Spedesa

Milculescu Valentina

Office Manager

0722.272.362


Skype: valentina.spedesa

×